Медіа Центр

Підписуйтесь на наші новини на каналі FACEBOOK

Підписатися

Співпраця зі страховими компаніями


Раптове погіршення здоров’я порушує життєвий ритм і плани. Ба більше, хвороба може вимагати термінового і коштовного лікування. Витрати може компенсувати медичне страхування.

Це одна з найпопулярніших послуг, які оформлюють в страхових компаніях, даючи можливість отримати допомогу у разі нещасного випадку чи хвороби.

Медичне страхування – це взаємодія трьох сторін: страхової компанії, застрахованої особи та лікувального закладу. Тобто, якщо пацієнт купує або вже має поліс у страховій компанії, то через неї в разі хвороби або нещасного випадку, що потребує лікування, він може записатися на прийом до лікаря та отримати необхідну допомогу, не витрачаючи зайвого часу на пошук медичного закладу та відповідного фахівця. Це дійсно зручно.

Наш медичний центр співпрацює з багатьма страховими компаніями України:

  • УПСК;
  • ТАС;
  • Еншурія;
  • Універсальна;
  • Смарт Асістанс;
  • Вусо;
  • Колонейд;
  • УСГ та інші.

Пропонуючи якісні послуги, ми обираємо такі само якісні страхові компанії, з якими зручно та безпечно укладати угоду та можна розраховувати на швидку оплату послуг за лікування. Страхова покриває витрати пацієнта, надсилаючи оплату на рахунок нашого медичного центру або особистий рахунок пацієнта.

Як усе відбувається

У разі необхідності пацієнт звертається до своєї страхової із запитом про певну медичну послугу. Координатор узгоджує дату та час прийому фахівця медичного центру за добу або в день прийому надсилає гарантійного листа з наступними даними: ПІБ пацієнта, № і строк дії полісу, послуга, надання якої гарантується договором, і повне фінансове покриття. Ми підтверджуємо інформацію з листа і в зазначений час чекаємо пацієнта на прийом.

Якщо під час прийому знадобиться проведення додаткової послуги, що не вказана у листі, цей момент узгоджується пацієнтом зі страховою компанією або оплачується окремо.

В чому переваги

Співпраця з медичним центром «Оксфорд Медікал» у Кам’янці-Подільському дає можливість страховій компанії завойовувати довіру більшої кількості людей і розширювати базу, а нам – надавати всебічне медичне обслуговування та допомогти тим, хто потребує цього. Клієнти страхової, відповідно, можуть отримувати якісну медичну допомогу – в будь-який час, коли це необхідно, не переймаючись за грошову складову.

Ми піклуємося про свою репутацію, тому зацікавлені працювати на вигідних умовах для обох сторін. Страхові компанії можуть бути впевненими в прозорості й чесності формування вартості, а також якості послуг, які вони сплачують для своїх клієнтів. 

Вашої страхової компанії немає у списку наших партнерів? Медичний центр «Оксфорд Медікал» в Кам’янці-Подільському завжди відкритий до співпраці й запрошує страхові організації до взаємовигідного співробітництва.

Ви можете звернутися до нас з будь-яким питанням та отримати цілодобову інформаційну підтримку. Успішні організації мають розвиватися в інтеграції!

 


( Рейтинг: 5.00, голосів: 52 )


Дякуємо!

Дякуємо за Ваш запит. Найближчим часом менеджер зв'яжеться з вами

Залишити повідомлення для адміністрації клініки
Ваші персональні дані не будуть опубліковані на сайті
up

Записатися на прийом

Якщо ви не знайшли потрібну інформацію - зв’яжіться з нами зручним для вас способом